Slide Three

Spoedgevallendienst

Neem bij een spoedeisende situatie direct contact op met onze praktijk.

Slide Three
previous arrow
next arrow

WELKOM BIJ TANDHEELKUNDIG CENTRUM DE KAAP

 ___________+___________

Onze zorg

Naast algemene tandheelkunde, kunt u bij ons terecht voor esthetische tandheelkunde, implantologie, parodontologie en endodontologie. Wij proberen uw bezoek aan de tandarts zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij willen een tandartsenpraktijk zijn voor iedereen die een gezond, sterk en mooi gebit wil hebben. 

Onze missie

Onze praktijk staat voor kwalitatief hoogwaardigetandheelkunde, een enthousiast team die u graag helpen om een gezond gebit te behouden. Ons doel is: u op een aangename manier te helpen uw gebit zolang u leeft gezond te houden. Ook kinderen hebben een bijzondere plek bij ons waardoor het tandartsbezoek een leuke en plezante ervaring wordt. 

Spoedgeval

Voor tandheelkundige hulp buiten de reguliere praktijkuren bestaat er in Rotterdam een spoedgevallendienst. Deze spoedgevallendienst functioneert ’s avonds en in het weekend, en op de algemeen erkende feestdagen. Acute tandheelkundige situaties (trauma & nabloedingen)
Bel: (010) 455 2 155 voor advies & hulp.

 ___________+___________

Stuur ons een bericht

 ___________+___________

WELKOM BIJ TANDHEELKUNDIG CENTRUM DE KAAP

Uw tandarts in Rotterdam
Wij weten als geen ander, dat een bezoek aan de tandarts voor veel mensen geen pretje is. Onze praktijk staat voor kwalitatief hoogwaardigetandheelkunde, een enthousiast team die u graag helpen om een gezond gebit te behouden. Ons doel is: u op een aangename manier te helpen uw gebit zolang u leeft gezond te houden. Ook kinderen hebben een bijzondere plek bij ons waardoor het tandartsbezoek een leuke en plezante ervaring wordt. 

Contactgegevens

Maashavenstraat 81
3072AW Rotterdam
Telefoonnummer : 0103021225
Whatsappnummer: 0647370825
Email: Info@tcdekaap.nl

Openingstijden

Woensdag: 14:00 – 17:300